Добре дошли във Varna View

Varna View

Нашата вила Varna View е най-новият елемент в нашето семейство. V³ има 5 спални с места за 12 възрастни (плюс бебешки креватчета). Той е далеч от масовия туризъм - предлага спокойствие, зашеметяваща гледка към целия град Варна, Варненския мост и пристанището. Атмосферата, която предлага тази панорама, особено през нощта, е абсолютно несравнима. Ако имате късмет, можете да се насладите на спектакъл от малки или големи фойерверки в града от невероятна гледна точка!

В допълнение, Villa Varna View предлага всички удобства, които човек желае, докато е на почивка. Изключително висококачествената сграда предлага специална архитектурна характеристика. Гледката към Варна се разкрива от всички стаи със собствени тераси. Всички стаи са климатизирани и разполагат с модерна отоплителна система със соларен панел.

В допълнение към туристическите аспекти, V³ е идеален и за независимия предприемач със семейство, като предлага много пространство, ултра бърз интернет, както и плоскоектранни телевизори със сателитен прием Astra.

Независимо дали се наслаждавате на барбекюто на терасата с шезлонги, в градината с джакузито и необятната гледка към Черно море с коктейл в ръка: изживяването е чист празник за сетивата във всички случаи!

Къщата разполага с 3 бани с душ и тоалетни и четвърта с хидромасажна вана и тоалетна.

Едната кухня е разположена в дневната зона на 1 етаж. Втората е в напълно затворената зимна градина, която води до градината и басейна и терасата, където също има възможност да се насладите на барбекю.

 

В допълнение към местния басейн, можете да използвате безплатно 19-метров басейн само на 2,5 км от SeaDream Rental Apartments.

Нежният декор в бутиковите апартаменти отразява характера на Елена, която е оборудвала къщата с лично подбрани дизайнерски мебели и детайли. Елена и нейният германски партньор полагат изключително внимание, създавайки усещане за добра атмосфера за своите гости.

Всеки път, когато гостът има специални желания в периода на престоя си - независимо дали това ще бъдат допълнилни бебешки креватчета, специални възглавници или просто помощ за планиране на ваканционни атракции - тя и съпругът й са винаги на разположение.

Най-близкият супермаркет е в Галата, само на около 1,4 метра пеша или на 3 минути с кола.

Най-близкият търговски център е в Аспарухово, на разстояние от около 6 минути, 4.8 км. Тук е и плажът с ресторанти и вечерни забавления като музика на живо, детски забавления и т.н., също с изглед към Варна.

Центърът на Варна с впечатляващата катедрала и реновиран център е на още 4 минути с кола. Плажът Фичозаа - по-малко познат на туристите от местните жители и следователно, непретъпкан - е само на 10 минути път с кола. Тук ще намерите ресторанти и уютен бар на плажа.

Ако искате да вечеряте високо над Варна, трябва да „шофирате” само на 2 км на север, т.е. за 3 минути сте там! Препоръчваме ви това по залез слънце - точно до ресторантите, ще намерите зрелищната наблюдателна площадка с изглед към Варна и пристанището.

Посетете ни

  • gm@iii.bg
  • +359 887736392
bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian