Welcome to Sea Breeze

Sea Breeze

Нашата вила SeaBreeze (името е знак) се намира далеч от масовия туризъм - предлага спокойствие, несравним изглед както към морето, така и към околните гори, както и всички удобства, които заслужавате през ваканцията си.

Независимо от това, бързият интернет, както и плазмените телевизори снабдени със сателитен прием Astra във всичките стаи на трите нива удовлетворяват всички членове на семейството.

Независимо дали барбекюто се използва с шезлонги в градината или на горната тераса - високо над околността - резултатът е несравним във всички случаи. Уютът на къщата се подчертава от откритата камина, която се пази от черната пантера на домакинята, както и от павилиона в градината, който предпазва „домашния бар” от прекалено много слънце. В допълнение към вътрешния басейн е безплатно ползването на 19-метров басейн само на 1 км от SeaDream Rental Apartments.

Нежният декор в стила на бутиковите апартаменти отразява характера на Елена, нашия мениджър и интериорен дизайнер. Елена добавя много лично докосване към проектите, които ръководи с германския си партньор Валтер, и тя силно се идентифицира с приятната атмосфера, която е създала за своите гости. Всеки път, когато гостът има специални желания по време на престоя си - независимо дали това е допълнително бебешко креватче в спалнята, специални възглавници или просто помощ за планиране на ваканционни атракции - тя и съпругът й са винаги на разположение, за да угоят на госта.

Местоположение: Плажът Фичозаа - по-малко познат на туристите от местните жители и следователно не е претъпкан - е само на пет минути път с кола. Тук ще намерите ресторанти и уютен бар на плажа.

Ако искате да вечеряте високо над Варна, трябва само да карате 4 км в другата посока, където ще намерите няколко ресторанта с изглед към града! Препоръчваме това по залез слънце - това е причината до ресторантите да откриете зрелищната наблюдателна площадка с изглед към Варна и пристанището.

Най-близкият супермаркет е в Галата, на около 5 минути път с кола. До най-близкия търговски център можете да стигнете за около 8 минути в Аспарухово. Тук е и плажът с ресторанти и вечерни забавления като музика на живо, детски забавления и т.н., също с изглед към Варна.

Центърът на Варна с впечатляващата катедрала и реновиран център е на още 4 минути път с кола.

Посетете ни

  • gm@iii.bg
  • +359 887736392
bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian